logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
bdddmei7  
#1 Posted : Thursday, March 10, 2022 12:13:11 AM(UTC)
bdddmei7

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 3/9/2022(UTC)
Posts: 2

UserPostedImage
Kultur står aldrig stille. adidas Rivalry Low blev introduceret som en basketballsko. adidas sko mænd Så opdagede undergrundskunstnere og punkmusikere dets ubesværede, afklædte look. Disse sko nikker tilbage til generationer af skabere med en klassisk skålsål og en smøragtig overdel i læder.

Den lave livsstilsskos overdel er klædt i et blødt "Hi-Res Green" ruskind, adidas rivalry low premium der passerer grænsen mellem blågrøn og jade, hvilket giver et elegant nik til klassisk kinesisk skulptur. Den er også udstyret med unik sky-grafik, broderet i tonal måde på den laterale hæl og trykt i guldfolie på begge sider direkte under guldøjerne.

Flere trykte gulddetaljer kommer via kinesiske tegn på pløsen og et Trefoil-stempel aroundselect på hælen. Nedenunder fuldender en gennemskinnelig gummimellemsål og ydersål looket ved at tilføje yderligere til den luftige atmosfære.

Rivalry RM forestiller sig, hvordan 80'er-designere ville bygge en sko med alle fordelene ved nutidens teknologi. Resultatet er et retro, strippet look, adidas sko sort der inkorporerer moderne materialer med vintage stil. Disse sko har en læderoverdel med TPU og broderede detaljer. Responsive Boost under fødderne giver energi med hvert skridt. Disse sko opdaterer stilen med en lav profil og en smidig overdel i læder. Påsyede 3-striber tilføjer autentisk adidas Originals-stil.

https://www.aroundselect.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.