logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
7ugksy74  
#1 Posted : Wednesday, April 6, 2022 10:16:29 PM(UTC)
7ugksy74

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 4/6/2022(UTC)
Posts: 3

UserPostedImage
Heritage Nike-design, met een moderne twist. De Nike Waffle Racer '20 haalt nike schoenen heren het beste uit de originele constructie uit de jaren 70 van Bill Bowerman en vernieuwt deze met overdreven details. Grote nokken aan de zijkanten, met zichtbare zigzagstiksels om het klassieke, op mocassin geïnspireerde bovenwerk te benadrukken.

Loperscomfort duurzaam gemaakt! De Nike Waffle Racer Crater geeft een frisse draai aan de 1977 OG voor een zeer stijlvolle, op het circuit geïnspireerde nike waffle racer midnight navy look. De zachte en pluche Crater Foam-middenzool is gemaakt van een mengsel van 10% Nike Grind-rubber en schuimmaterialen om je te helpen in absoluut comfort langs de finish te vliegen.

Een gespikkelde buitenzool met wafelpatroon gemaakt met 15% Nike Grind-rubber Online winkelen biedt een unieke look en houdt je snel op de been. Volledig gemaakt van gerecycled polyester, geven de veterogen, tong en vamp deze sneakers een 'groenere' voetafdruk.

Met zijn gemarmerde randen en zijn zachtroze accenten, combineren deze middernachtblauwe Nike Waffle Racer-schoenen old-school hardloopdetails, op mocassin geïnspireerde bovenkanten en de exclusieve nike schoenen zwart wafelzool van het merk voor een ongeëvenaarde esthetiek verpakt in een hoogfunctionerend profiel. Geborsteld zwart suède siert het bovenwerk met een middenvoet van donkerblauwe stof die wordt gebruikt voor extra comfort en ademend vermogen, terwijl de gedempte middenzool van schuim soepel overgaat in de multidirectionele, tractiepuntige pastelroze buitenzool voor extra structuur en stabiliteit op talloze terreinen.

https://www.blazersnieuw.com/
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.